В осмия сезон на MasterChef тази есен журито ще е в

...
В осмия сезон на MasterChef тази есен журито ще е в
Коментари Харесай

MasterChef се завръща в родния ефир с ново жури

В осмия сезон на MasterChef тази есен журито ще е в напълно нов състав. Кулинарните умения на участниците във формата ще правят оценка Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и „ шефът на шефовете “ Явор Сарафов, оповестява БТВ.
Прочетете още
Илиан Кустев е се постанова като едно от огромните имена в кулинарията у нас и по света. Като дете мечтае да стане футболист, само че любознанието го води в кухнята. Днес към този момент готви за политици от ранга на турския президент Реджеп Ердоган, принц Чарлз, Маргарет Тачър и за звезди от шоубизнеса като артиста Брад Пит.

Александър Таралежков е роден в София, само че още доста млад става жител на света. Едва навършил пълноправие се озовава в Лондон, където приключва „ Продуктов дизайн “ във висшето учебно заведение по изкуства Central Saint Martins. Професионалните му изяви го срещат с голям брой от най-значимите ресторантьори и началник готвачи в света.

Явор Сарафов е приключил право и към този момент над 30 години сполучливо управлява разнообразни бизнеси. В казармата животът го среща с Chef Виктор Ангелов, а близкото другарство прераства в партньорство в ресторант, а след това и във верига заведения за бързо хранене. Понастоящем работното всекидневие на Сарафов се разпределя сред заведения за хранене, ръководство на парцели и вложения.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР